Національний авіаційний університет

Кафедра автоматизації та енергоменеджменту

01 березня 2017 р. в актовій залі університету відбулось урочисте вручення дипломів, випускникам Навчально-наукового Аерокосмічного інституту НАУ, серед них випускники кафедри автоматизації та енергоменеджменту за спеціальностями "Автоматика та автоматизація на транспорті" та "Енергетичний менеджмент".
Від імені керівництва інституту, з привітальним словом до випускників звернулися директор інституту В. Шмаров, декан МЕФ Н. Ладогубець та декан ФЛА О. Сидоренко, від імені науково-педагогічних працівників інституту-завідувач випускової кафедри технології виробництва та відновлення авіаційної техніки А. Кудрін, в.о. завідувача випускової кафедри гідрогазових систем В. Бадах, завідувач випускової кафедри збереження льотної придатності С. Дмитрієв та завідувач випускової кафедри авіаційних двигунів М. Кулик та доцент кафедри автоматизації та енергоменеджменту О.Тачиніна. 
На вручення дипломів завітали в.о. ректора НАУ В. Ісаєнко та проректор з навчальної та виховної роботи Т.Іванова.
Випускникам НН АКІ вручено 130 дипломів ОС «Магістр» та ОКР «Спеціаліст», серед яких 33 – з відзнакою, 36 сертифікатів НАУ про проходження повного курсу підготовки за програмою магістрів англійською мовою, 16 випускників НН АКІ нагороджені Грамотою НАУ за високі успіхи у навчанні та перемогу в огляд-конкурсі на кращий дипломний проект, 6 студентам видали свідоцтво НАУ про закінчення Центру новітніх технологій.
Бажаємо успіхів у подальших кроках випускникам!