Національний авіаційний університет

Кафедра автоматизації та енергоменеджменту

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас прийняти участь у відкритій університетській студентській олімпіаді з дисципліни «Енергетичний менеджмент». Олімпіада буде проводитися на базі Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» з 10 по 12 квітня 2023 року згідно з наказом КПІ ім. Ігоря Сікорського № НОН/102/2023 від 24 березня 2023 року.

Олімпіада проводиться з навчальної дисципліни «Енергетичний менеджмент» для спеціальностей 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка та 144 Теплоенергетика. Звертаємо Вашу увагу, що в олімпіаді можуть взяти участь студенти 3-4 курсу, у необмеженій кількості за кожною спеціальністю. Переможці олімпіади будуть відзначені дипломами та цінними подарунками.

Основною метою проведення олімпіади є не лише виявлення і підтримка талановитої студентської молоді, а й організація ефективної взаємодії між викладачами усіх кафедр, що здійснюють підготовку фахівців у напряму енергоефективності та енергетичного менеджменту в Україні.

Просимо Вас повідомити про згоду Вашого вищого навчального закладу прийняти участь в олімпіаді та надати прізвище, ім’я, по-батькові, посаду, науковий ступінь та контактну інформацію (тел., факс, e-mail) співробітника, якого Ви визначили відповідальним за проведення олімпіади. Учасникам олімпіади необхідно заповнити анкету.

 

Контакти для оформленная заявки:

Соколова Наталія Петрівна

тел. +380 (98) 311 11 52

е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.