Національний авіаційний університет

Кафедра автоматизації та енергоменеджменту

 

27 жовтня 2021 року відбулась екскурсія студентів кафедри автоматизації та енергоменеджменту на виробництво компанії ITW SYSTEMS, яка спеціалізується на розробці і впровадженні комплексних проектних рішень в сфері енергоефективного світлодіодного освітлення для промислового, комерційного та муніципального секторів. 
Одним із напрямків її діяльності є забезпечення мінімізації витрат на електроенергію завдяки ефективним і безпечним для людини і природи системам світлодіодного освітлення. Головний офіс компанії розташований в США. Крім цього є представництва в Німеччині, Польщі, Словаччини, Естонії, Бахрейні та Саудівській Аравії. ITW SYSTEMS співпрацює як з мультинаціональними, так і з місцевими компаніями.
Фахівцями компанії проводиться модернізація систем освітлення на території підприємств, включаючи виробничі лінії, складські приміщення і лабораторні комплекси. Завдяки впровадженню світлодіодних систем освітлення істотно знижуються витрати на електроенергію і збільшений рівень освітленості до корпоративних норм підприємства.
Економія електроенергії після впровадження світлодіодного освітлення може складати до 62,5%, більшість замінених ламп можуть працювати на основі метал-галогенних технології. Додаткова економія може бути досягнута за рахунок оптимізації розташування світильників, з урахуванням фактичного розміщення промислового обладнання та складських стелажів.
EX1
EX2
EX0
EX3